h

Tweede editie van de SP-krant: ZO

24 mei 2008

Tweede editie van de SP-krant: ZO

bezorging Zo krant
De tweede editie van de landelijke SP krant is er. In Landgraaf is vandaag gestart met de bezorging in wijk de Kakert. De komende twee weken volgt de rest van Landgraaf. In totaal worden er in Landgraaf 15000 kranten bezorgd. Hiermee zal bijna iedereen in onze gemeente een krant krijgen. Om het verspreiden van de kranten ook in de toekomst in goede banen te leiden, zijn we bezig met het opzetten van een foldernetwerk. In deze periode zijn in heel Nederland duizenden vrijwilligers bezig om meer dan een miljoen ZO kranten te verspreiden. Hiermee is de ZO krant het grootste huis aan huis blad. Ook hierin denkt de SP dus groot.

Mocht u de komende twee weken geen krant hebben ontvangen dan geef dat even per mail door aan een van onze bestuursleden. Het is ook mogelijk dat u geen krant heb gekregen vanwege een NEE – NEE stikker op de brievenbus. Wilt u toch onze krant krijgen; ook dan even een mailtje naar één van onze bestuursleden en de krant wordt alsnog bezorgd. SERVICE schrijven wij met hoofdletters.

Het was vanmiddag droog, licht briesje uit het oosten en net boven de 20 graden. Ideaal weer dus om de nieuwe editie van de ZO krant te bezorgen. De wijk de Kakert kent nogal wat hoogteverschil. Daarnaast hebben veel woningen trapjes voor de deur. Aldus past het bezorgen van de ZO krant in een Sonja Bakker verantwoord dieet. Getooid met de herkenbare SP kleding was het aardig dat verschillende mensen vanuit de auto even toeterden of zwaaiden. Ook een paar minuten een balletje trappen op het pleintje hoort er bij.

U bent hier