h

Service website SP Landgraaf uitgebreid.

22 maart 2008

Service website SP Landgraaf uitgebreid.

bord werk in uitvoering
SP Landgraaf blijft verder bouwen aan haar website. Het item “AGENDA” is toegevoegd aan de website (linker kolom) en verder is de mogelijkheid gecreëerd om alle teksten op de nieuwspagina af te luisteren.
We hopen de bezoekers van onze site met deze opties nog meer van dienst te zijn.

Door het kopje Agenda in de linkerkolom aan te klikken ziet u de geplande activiteiten van de afdeling en fractie. Soms met toelichting, soms met nadere informatie. De agenda geeft telkens het overzicht van de komende 30 dagen. We hopen u met deze service nog meer een inkijk te geven in onze activiteiten. Zijn er vragen, op- of aanmerkingen, mail ze ons of nog beter, klim in de telefoon.

Nieuw is verder dat de teksten op de nieuwspagina niet alleen zijn te lezen, maar ook te beluisteren. In de rechter bovenhoek staat een symbooltje van een koptelefoon. Hierop klikken en u kunt de tekst afluisteren. Lijkt ons een zinnige aanvulling voor mensen waarbij het luisteren beter gaat dan het lezen.

U bent hier