h

SP-krant 'NU - Voor Een Beter Nederland'

29 februari 2008

SP-krant 'NU - Voor Een Beter Nederland'

Nu cover klein
Andere partijen informeren de burger alleen in verkiezingstijd, wij doen dat het hele jaar. De SP-krant 'NU - Voor Een Beter Nederland' met een eerste oplage van 1.750.000 werd in februari door vele SP-afdelingen verspreid bij stations, op markten én huis-aan-huis. In Landgraaf gingen er 15.000 kranten de brievenbussen in.

In de NU-artikelen tonen we als SP onze ideeën over een menselijker en socialer Nederland. Een land waar we goed voor onze zieken en ouderen zorgen, een land met het beste onderwijs voor iedereen. Een land waar het vervoer goed geregeld is en ambtenaren weer gewoon dienstbaar zijn aan de burgers. De nieuwe krant telt zestien pagina's op tabloidformaat.

In de eerste editie staan onder meer artikelen over de toekomst van Afghanistan, de bureaucratie in de zorg, oplossingen voor de files en een onthullend artikel over de miljardenverspilling rond ICT-projecten van de overheid.

De SP gaat de krant vier keer per jaar uitbrengen. De eerste editie heeft een oplage van 1.750.000, maar gezien het enthousiasme over de krant is de kans groot dat de volgende editie in april of mei in een nog grotere oplage gedrukt wordt.

Diverse bezorgers hebben de maand februari in Landgraaf 15.000 exemplaren in de brievenbussen gestopt. Het is allemaal mensenwerk, mocht u geen krant ontvangen hebben, u kunt deze lezen en downloaden: www.sp.nl/nieuws/nu/200801/SP_NU_februari_2008.pdf


SP NU cover 1

U bent hier