h

Jaarkrant 2007 verschenen

29 december 2007

Jaarkrant 2007 verschenen

Het einde van het jaar nadert, tijd voor een tussenbalans. De SP neemt nu ruim anderhalf jaar deel aan de coalitie van GBBL, PvdA en Groenlinks in Landgraaf. Nu we bijna halverwege deze raadsperiode zijn is het een mooi moment om te evalueren wat we al allemaal bereikt hebben en wat nog niet. Met een oplage van 15.000 exemplaren wordt nagenoeg ieder huishouden binnen Landgraaf bereikt. Maar natuurlijk kunt u de jaarkrant ook downloaden via deze website.

De jaarkrant geeft een goed beeld van de resultaten die wij als SP, in samenwerking met onze partners, hebben bereikt. Maar ook zaken die nog niet zijn bereikt. Van woningbouw tot groenvoorziening en van speeltuin tot de Wet maatschappelijke ondersteuning. U kunt nagenoeg op alle terreinen, waar de gemeentelijke overheid mee te maken heeft, wel informatie vinden. En meer…

U bent hier