h

MANIFESTATIE TEGEN MARKTWERKING IN DE THUISZORG

3 april 2007

MANIFESTATIE TEGEN MARKTWERKING IN DE THUISZORG

De marktwerking in de Wmo heeft verstrekkende gevolgen.

Afbraak van de thuiszorg door verschuiving naar goedkopere zorgkrachten, naar minder uren en bezuinigingen op het personeel om een goed concurrentiepositie te verwerven. Op 18 april debatteert de Tweede Kamer over de eerste gevolgen van de Wmo. Hoog tijd voor een krachtig protest tegen deze deze rampzalige wet. Daarom organiseert de actiegroep Zorg geen markt op woensdag 18 april een manifestatie op het plein voor Tweede Kamer in Den Haag, van 12.00-13.00 uur. Wij roepen u dan ook op met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag te komen op 18 april. Bestel gratis flyers en posters bij info@zorggeenmarkt.nl (geef ophoeveel u er wilt ontvangen). Hier kunt u ook doorgeven of u komt enzo ja, met hoeveel mensen.

U bent hier