h

De verkiezingen

18 november 2006

De verkiezingen

De verkiezingen staan voor de deur op 22 november. Nederland staat voor een belangrijke keuze. Wordt Nederland nu nog harder en liberaler? Of maken we Nederland nu echt beter, menselijker en socialer? De keus is aan de kiezer. Het gaat goed met de SP in de opiniepeilingen. Zo goed zelfs, dat we de VVD voorbij zijn gestreefd en in de buurt komen van de PvdA. Maar peilingen blijven maar peilingen.

In de afgelopen weken is er een heleboel al aan campagne gevoerd in onze gemeente. Zo hebben wij de weekmarkt van Schaesberg bezocht afgelopen vrijdag. En al twee maal met onze tomaatrode caravan bij winkelcentrum Op de Kamp gestaan. De respons is zeer groot en wij ervaren zeer veel positieve reacties.

Met nog één week te gaan is het zaak om deze fantastische peilingen en reacties vast te houden en om te zetten in een flinke winst in zetelaantal in de Tweede Kamer. Er is nog een hoop te doen! De verkiezingsfolders vallen dit weekeinde bij alle 17000 Landgraafse huishoudens op de deurmat. We gaan met onze caravan door de gemeente rijden om de mensen in contact te laten komen met onze partij. Ook staan we vrijdag op de markt van Waubach.

Maar wij hebben uw hulp nodig bij het volgende. Op zaterdag 18 november is de laatste grote campagnedag in onze gemeente. Onze bedoeling is om met zoveel mogelijk SP’ers en SP sympathisanten op het marktplein van winkelcentrum Op de Kamp aanwezig te zijn en de weifelende kiezer over de streep te trekken. We gaan tussen 10.00 en 16.00 uur stickers, posters, folders, pennen, tribunes, ballonen en natuurlijk de schuursponsjes en tomatensoep uitdelen aan voorbijgangers om de inwoners van Landgraaf te overtuigen dat ze NU SP moeten stemmen!

Naar verwachting zijn we niet de enige partij, in tegenstelling tot de voorbije weken, die dan in onze gemeente campagne voert. Wij willen de mensen nog één keer duidelijk maken waarvoor we staan, een socialer Nederland, met kansen voor iedereen, oog voor elkaar en een goede toekomst voor de volgende generatie. Kortom een Nederland waar we het samen goed hebben en niemand onnodig in de kou blijft staan. Wij hebben uw hulp daarom heel hard nodig!

Dus hebt u komende zaterdag een paar vrije uurtjes en wilt U de SP vooruit helpen? Help ons dan mee! Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Ger v. Bekkum, 045-5318539, en Marc van Caldenberg, 06-14542796. Laten we samen ervoor zorgen dat deze laatste campagnedag en de verkiezingen van 22 november een groot succes worden. Laten we met één stem de SP groot maken, de PvdA links houden, de VVD naar huis sturen en het kabinet Balkenende IV verhinderen!

Tot zaterdag,

De SP Landgraaf

U bent hier