h

Jeanny Berg 12,5 jaar raadslid voor de SP Landgraaf

22 oktober 2006

Jeanny Berg 12,5 jaar raadslid voor de SP Landgraaf

Tijdens de raadsvergadering van 5 oktober j.l. werd Jeanny Berg, samen met Paul Arends (PvdA) en Alex Schiffelers (GBBL) door burgemeester Bert Janssen in het zonnetje gezet vanwege hun 12,5 jarig raadsjubileum

Burgemeester Janssen onderbrak de raadsvergadering om deze jubilarissen in het zonnetje te zetten. Naast een persoonlijk woord van dank was er uiteraard ook een flesje drank.

In deze 12,5 jaar raadslidmaatschap is Jeanny uitgegroeid tot een begrip, niet alleen in de raad, maar in heel Landgraaf. Bij de laatste verkiezingen behaalde zij 1156 voorkeurstemmen. Slechts twee (Erfkemper en Bonten) scoorden beter. Alle wethouders uit het vorige college (Heinrichs, Nievelstein, Horbach en Clermonts) liet zij ruimschoots achter zich. Ook wist zij als lijsttrekker een groei van 459 stemmen ten opzichte van de vorige verkiezingen voor de SP te realiseren. Een betere waardering voor haar werk al die jaren in de raad kan er eigenlijk niet zijn.

Jeanny; bedankt dat je de SP al deze jaren op je eigen, bevlogen en betrokken wijze, hebt vertegenwoordigd. We hopen nog vele jaren van je inzet gebruik te mogen maken.

Namens bestuur en fractie,

Ben Rewinkel.

U bent hier