h

SP zoekt medeleden om toe te treden tot de Bokkenrijders 1/1

26 januari 2006

SP zoekt medeleden om toe te treden tot de Bokkenrijders 1/1

Verkiezingscampagne

Bok

Beste Leden van de SP

In het kader van onze verkiezingscampagne zoeken wij nog leden, die op een ludieke wijze samen met ons het huidige college op de hak willen nemen. Wij willen dit doen middels de oude Limburgse strijders tegen onrecht van de zijde van de bestuurders: de bekende en beruchte Bokkenrijders. Wij willen uitgedost in de kleding van die tijd ook deelnemen aan de Carnavalsoptochten binnen onze gemeente. Bij meer dan vijf deelnemers kunnen wij korting bedingen bij d’r Carnavalswierts in Heerlen. Voor elixir om samen met ons de duivel in te drinken en ludieke aanslagen op het college te plegen, ook tijdens de Carnavalsoptochten zal worden gezorgd.

U kunt zich aanmelden bij Sjef Frins 0629532083 of Jeanny Berg 0650816488

U bent hier