h

Demonstratie + Foto's Schinveld!!

9 januari 2006

Demonstratie + Foto's Schinveld!!

Het was vanmiddag een indrukwekkende demonstratie tegen de bomenkap in Schinveld. De sprekers maakten ook duidelijk hoe in de procedure het CDA, VVD, D'66 en LPF de democratie geweld aan doen. Bij het protest was een grote afvaardiging van de Landgraafse SP was aanwezig

De Landgraafse SP was ruim vertegenwoordigd bij het protest in Schinveld tegen de bomenkap én de geluidsoverlast van de AWACS. Het was als een warme douche om te zien hoeveel mensen, groot en klein, oud en jong, met diverse politieke overtuigingen, eensgezind een beleid kwamen afkeuren. De diverse sprekers maakten nogmaals duidelijk dat juridische procedures met voeten getreden zijn. Dat de belangen van de mensen in de regio met voeten getreden worden. De bijgaande foto's geven een impressie van de demonstratie.
De volledige set van foto's die ik gemaakt heb zijn te vinden op:
Dit Foto Album!
Iedereen die tegenstander van de kap is, kan per e-mail foto's bestellen. Ze hebben een formaat tussen de 2.5 en 4 Mb. Ben Rewinkel

U bent hier