h

1 oktober “Dag van de ouderen “ en de SP was present.

3 oktober 2005

1 oktober “Dag van de ouderen “ en de SP was present.

Om te beginnen waren we met z’n negenen present bij de opening van de dag in Multifunctioneel Centrum An d’r Put in Waubach om ons daarna in twee groepen te splitsen.

Ouderendag
Ouderen
Landgraaf had er namelijk voor gekozen om activiteiten te hebben in alle plekken van de gemeente waar ouderen samenkomen. Van multifunctioneel centrum tot gemeenschapshuis, verzorgingshuis, bibliotheek en bewonerszaaltjes in flat waar ouderen gehuisvest zijn.

In twee groepen zijn we al deze plekken afgereisd om de aanwezigen te complimenteren met de “dag van de ouderen”. Overal werden de aanwezigen door ons verrast op een chocolaatje van het ouderenplatform van de SP. De reacties waren overal bijzonder positief. De directeur van de welzijnsorganisatie Welsum merkte op dat na al het bitter (bezuinigingen) nu het zoet (van de SP) kwam.


(Hieronder vind u een aantal fotos!)
Ouderen
Ouderen

Ouderendag

Ouderendag

Ouderendag

Ouderendag

Ouderendag

Ouderendag

Ouderendag

Ouderendag

Ouderendag


U bent hier