h

Open brief aan het college van B&W.

1 juni 2004

Open brief aan het college van B&W.

Gaarne wil ik reageren op de verhalen die geplaast zijn door het CDA en een week later door GBBL in Landgraaf Koerier

Ten eerste het verhaal van het CDA dat alleen haar eigen bevindingen weerlegt in hun verhaal.
Waar ieder ander genoemde partijen het eens waren met bepaalde onderdelen.
Wil dat dan meteen betekenen, dat je op een lijn zit met het CDA, en dat je dan ook meteen een coalitie aangaat met het CDA?

Of is het zo dat GBBL buiten de VVD want die hebben ze niet genoemd iedere oppositie partij al buiten sluit voor coalitie onderhandelingen,terwijl de kiezer nog helemaal geen kans heeft gekregen zijn stem uit te brengen.En denkt GBBL dat ze al de verkiezingen gewonnen hebben?
En alle andere partijen zijn de lozers volgens GBBL

Laat GBBL met hun span zoals ze zich gepresenteerd hebben niet vooruit lopen. Ook al komen ze met meerdere lijsten uit met de verkiezingen, ze moeten niet vergeten dat er nog twee nieuwe partijen in Landgraaf gaan meedoen met de verkiezingen.
Zoals Groen Links en extreem rechts. Ze voelen zich nu al bedreigt, anders hadden ze niet zo fel gereageerd op de uitlatingen van het CDA.
Waar ik het zeker over wil hebben is het Financiele verhaal van GBBL. Het CDA zit al vele jaren niet niet meer in de coalitie en kan dan ook geen financieel nadeel meer hebben aangebracht, maar de PvdA die al meer dan 12 jaar in de portefeuille financien beheert en alles goedgekeurd heeft als er voorstellen kwamen, waardoor vooral mensen met een uitkering, of gehandicapten en vele verenigingen de dupe zijn geworden van dit beleid en de bezuinigingen die zijn doorgevoerd met de operatie Libra. Is dat waar GBBL trots op zichzelf is, omdat ze de mensen tekort hebben gedaan.
En dan zeggen, wij hebben Landgraaf weer financieel op de been gebracht, maar dan wel omdat de burgers van Landgraaf te kort is gedaan en moeten smeken om goede sociale voorzieningen te krijgen.

Raadslid
Jeanny Berg

U bent hier