h

landelijk nieuws

10 december 2011

Manifestatie ' Armoede werkt niet' in Den Bosch

Armoede werkt niet 10-12-2011 Den Bosch

Vanochtend vroeg vertrokken diverse bussen van Maastricht, Kerkrade, Heerlen, Sittard met leden van de FNV, ABVAKABO, PvdA en SP naar de Brabanthallen in Den Bosch voor de manifestatie 'Armoede werkt niet'. Ook vanuit Landgraaf was er een stevig delegatie. Er waren 6500 mensen die luisterden naar diverse toespraken en muziek.

Lees verder
15 februari 2011

Onzekerheid Limburgse jeugdzorg leidt tot vragen in Tweede Kamer


Naar aanleiding van een artikel in het Limburgs Dagblad van donderdag 3 februari 2011 met de titel "Kaalslag jeugdzorg"
zijn er door Nine Kooiman, woordvoerder jeugd van de SP, aan de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over de kaalslag in de jeugdzorg in de provincie Limburg een tiental vragen gesteld.

Lees verder
30 januari 2011

'Uit de Kamer'

23 januari 2011

Tiny Kox opnieuw lijsttrekker Eerste Kamer


Een van de agendapunten tijdens de Partijraad van zaterdag j.l. was de vaststelling van de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer. Een Eerste Kamer die niet door de bevolking rechtstreeks gekozen wordt. De 75 leden van de Eerste Kamer worden op 23 mei 2011 gekozen door de leden van de twaalf Provinciale Staten. De vorm is die van getrapte verkiezingen: de burgers kiezen Provinciale Staten en de leden van Provinciale Staten kiezen op hun beurt de leden van de Eerste Kamer.

Lees verder
4 augustus 2010

kamerdebat: Emile Roemer

Emile in 1e termijn tijdens het debat in de Tweede Kamer van vandaag.

Lees verder

U bent hier