h

Paul Sour

Paul, 57 jaar en gehuwd, is groepsleerkracht basisonderwijs. Enkele van zijn hobby's zijn: Triatlon Sprint, muziek/radio luisteren, en SP Landgraaf natuurlijk.
 
Paul vertelt: "Ik ben lid geworden van de SP, omdat ik als leerkracht de kwaliteit van het onderwijs zienderogen achteruit zie gaan. Ik constateer dat kinderen de dupe zijn van merkwaardig onderwijsbeleid. Door het zorgwekkende lerarentekort en de enorme werkdruk zie ik veel collega's uitvallen (veel uitstroom) en komen er steeds minder collega's bij (weinig instroom). Jongeren kiezen niet meer zo snel voor de PABO. Dagelijks zie ik kinderen worstelen, omdat ze niet op de juiste plek zitten, in overvolle klassen terechtkomen en niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Er wordt steevast medegedeeld: "Er is geen geld voor het onderwijs". Tijdens een manifestatie voor beter onderwijs in Den Haag zei Lilian Marijnissen: "Lieve mensen, er is geld zat! Dit kabinet maakt alleen verkeerde keuzes". Vanaf dat moment ben ik de SP intensief gaan volgen en voel ik me enorm thuis bij deze partij. Met name de kernwaarden: Menswaardigheid, Gelijkwaardigheid, Solidariteit spreken mij enorm aan. Alle beleid wordt vanaf deze kernwaarden uitgestippeld. Daarbij heeft de SP eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel staan, als enige politieke partij.
Inmiddels mag ik mij afdelingsvoorzitter noemen van deze geweldige partij, en doe ik mijn uiterste best, samen met mijn collega-SP'ers, om SP Landgraaf goed op de kaart te zetten."

U bent hier