h

statenverkiezingen 2011

10 maart 2011

Uitslag verkiezingen Provinciale Staten

De verkiezingen voor Provinciale Staten hebben een uitslag gegeven die vraagt om kritisch te bekijken en te evalueren. Een goed punt om te vergelijken zijn de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni verleden jaar. Tussendoor zijn nog wel de gemeenteraadsverkiezingen geweest maar dat geeft in Landgraaf een vertekend beeld vanwege de sterke positie van plaatselijke partijen. Daarbij is de verkiezing voor Provinciale Staten deze keer gedomineerd door landelijke thema’s.

Lees verder
3 maart 2011

SP Stemmers bedankt !


Woensdag, verkiezingsdag hebben we van 07.00uur s ’morgens tot 18.30uur geflyerd bij het station van Landgraaf. Heeft het geholpen, we weten het niet maar procentueel was de SP in Landgraaf de tweede partij en provinciaal zaten we in de top van scores.
Het was een lange dag die in het Provinciehuis pas ruim na middernacht eindigde. Op grond van de voorlopige uitslagen is SP fractievoorzitter Ben Rewinkel als enige van de 15 kandidaten uit Landgraaf gekozen in Provinciale Staten.

Lees verder
25 februari 2011

Een beetje VVD??

23 februari 2011

Spandoeken


Vanochtend hebben Jo en Ruud op de bruggen over de binnenring en de Hofstraat de SP spandoeken opgehangen. Morgen komen de andere bruggen in Landgraaf aan de beurt.

Lees verder
15 februari 2011

Kieswijzer, vraag 1

29 januari 2011

De campagne in Landgraaf is begonnen.


Vanmiddag stonden we met een viertal SP-er op onze vertrouwde plek op het Raadhuisplein. We vonden de het niet zo druk als anders in het winkelcentrum. Toch deelden we bijna duizend sponsjes uit met onze belangrijkste verkiezingspunten aan he twinkelend publiek. Ook hadden we diverse interessante gesprekken.

Lees verder
24 januari 2011

Kijk naar het zorgdebat op zondag 30 januari


Op donderdag 20 januari vonden in Roermond opnamen plaats voor het eerste grote verkiezingsdebat. Het debat stond geheel in het teken van de zorg en werd georganiseerd door Het Huis voor de Zorg. Namens de SP nam lijsttrekker Thijs Coppus deel aan het debat.
Het provinciaal zorgdebat wordt uitgezonden op zondag 30 januari bij TV Limburg om 11, 17 en 20 uur.

Lees verder
20 januari 2011

Politiek debat : “Hoe zorgzaam blijft Limburg”


Vanavond was in de studio van TV Limburg in het retailpark Roermond een politiek debat met alle partijen die aan de Statenverkiezingen deelnemen. De inhoud van het debat was aangegeven door het Huis van de Zorg. Aan de hand van thema’s waren er drie rondes. Namens de SP nam lijsttrekker Thijs Coppus deel. Hij liet duidelijk zien dat hij ten aanzien van de zorg van de hoed en de rand weet. Veel andere lijsttrekkers bleven in algemeenheden hangen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier